Kreditkort

Få op til 42 dages rentefri kredit med et MasterCard kreditkort.

Debetkort

Med et debetkort kan du trygt handle i hele verden og på nettet.

Ungdomskort

Du kan kun bruge det beløb, der står på din konto - kortet kan bruges i hele verden og på nettet.
 

 MasterCard Platinum

Med et MasterCard kan du handle over 29 mio. steder over hele verden. Alene i Danmark kan du udnytte den rentefri kredit i tusindvis af supermarkeder, restauranter, butikker og selvfølgelig på nettet.
 
Et MasterCard Platinum kreditkort giver dig op til 42 dages rentefri kredit.
 
Du kan vælge mellem en månedlig forbrugsmulighed på 100.000 eller 250.000 kr.
​​​​​
Tryghed på rejsen
Ud over et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en række nyttige rejseforsikringer for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samlever og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen med bl.a.:​
  • Rejseulykke
  • Sygdom/hjemtransport 
  • Flyforsinkelse og –forbindelse 
  • Flybagageforsinkelse 
  • Afbestilling

Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer m​ed op til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet, og beholde kvitteringen. 

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri og forsikringen Websafe. Forsikringen mod ID-tyveri giver bl.a. juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri. Websafe giver bl.a. juridisk- og praktisk assistance, i tilfælde af, at du, din ægtefælle/samlever eller dine børn krænkes på nettet. 

 


Priority Pass - loungeadgang i hele verden
Med Priority Pass har du adgang til mere end 600 lounges over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg.
 
Adgangen til lounges er helt uafhængig af hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen. Du kan altid læse mere om de enkelte lounges og se en opdateret liste på Priority Pass´ hjemmeside.
 
Priority Pass tilbydes af udvalgte pengeinstitutter, og kun sammen med MasterCard Platinum. Priority Pass skal oprettes via dit pengeinstitut. Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårene. Se de samlede medlemsbetingelser her.​
 

Kort om kortet

  • Kortet giver dig rentefri kredit i op til 42 dage
  • Du kan hæve op til 10.000 kr. pr. døgn og 50.000 kr. pr. måned
  • Du kan købe for op til 250.000 kr. pr. måned i butikker, restauranter, på internettet osv.
  • Kortet har en række gode rejseforsikringer 
  • Kortet giver adgang til en række gode rabataftaler
 
 

 Nye kortbestemmelser

 

Kortbestemmelser til MasterCard Platinum.


 

 Forsikringsbetingelser

 

Forsikringsbetingelser til MasterCard Platinum.

 

 

 Familiekort

 

Et MasterCard Platinum kan suppleres med et MasterCard familiekort til ægtefælle/ samlever og hjemmeboende børn over 18 år. 
 
Familiekortet udstedes til den samme konto som hovedkortet. Der er ingen selvstændige forsikringer eller tillægsydelser på familiekortet.