Kreditkort

Få op til 42 dages rentefri kredit med et MasterCard kreditkort.

Debetkort

Med et debetkort kan du trygt handle i hele verden og på nettet.

Ungdomskort

Du kan kun bruge det beløb, der står på din konto - kortet kan bruges i hele verden og på nettet.
 

 MasterCard Platinum Debit

Med et MasterCard debetkort kan du handle over 29 mio. steder over hele verden. En af fordelene ved MasterCard Platinum debetkort er, at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du har hele tiden overblik over din økonomi.
 
Du kan vælge mellem en forbrugsmulighed på 100.000 eller 250.000 kr. pr. døgn.
​​​​​​​​
Rejseforsikringer er med i kortet
Ud over et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en række nyttige rejseforsikringer for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samlever og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen med bl.a.:​
 • Rejseulykke
 • Sygdom/hjemtransport
 • Flyforsinkelse og –forbindelse
 • Flybagageforsinkelse
 • Afbestilling
 • og mange flere…

Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer med op til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet, og beholde kvitteringen. 

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri og forsikringen Websafe. Forsikringen mod ID-tyveri giver bl.a. juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri. Websafe giver bl.a. juridisk- og praktisk assistance, i tilfælde af, at du, din ægtefælle/samlever eller dine børn krænkes på nettet. ​Priority Pass - loungeadgang i hele verden
Med Priority Pass har du adgang til mere end 600 lounges i 300 byer over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg. 
 
Adgangen til lounges er helt uafhængig af hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen. Du kan altid læse mere om de enkelte lounges og se en opdateret liste på Priority Pass´ hjemmeside.

Priority Pass tilbydes af udvalgte pengeinstitutter, og kun sammen med MasterCard Platinum. Priority Pass skal oprettes via dit pengeinstitut. Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårene. 
Se de samlede medlemsbetingelser her.

Kort om kortet
 • Kortet har saldokontrol, så du kan kun bruge det beløb der står på kontoen​
 • Du kan hæve op til 10.000 kr. pr. døgn
 • Du kan købe for op til 250.000 pr. døgn i butikker, restauranter, på internettet osv.
 • Kortet har gode rejseforsikringer og en Forlænget produktforsikring tilknyttet
 • Kortet giver adgang til en række gode rabataftaler

Der kan forekomme lavere forbrugsmuligheder hos enkelte pengeinstitutter. Kontakt dit lokale pengeinstitut for at høre mere.

 
 
 

 Kortbestemmelser

 

Kortbestemmelser for MasterCard Platinum Debit.


 

 Forsikringsbetingelser

 

Forsikringsbetingelser for MasterCard Platinum Debit.